Cuti Berganti Hari Raya & Ujian Bulanan ( Ogos )

Salam sejahtera, admin mengharapkan agar para pembaca senantiasa sihat walafiat di samping keluarga yang tersayang. Dibulan yang mulia ini, sekali lagi admin mengucapkan salam ramdahan bagi pengunjung@pelawat yang beragama islam. Kita perbanyakkan lagi amalan kerana ramadhan sudah hampir menutup tirainya meninggalkan kita.

Tanpa dipanjangkan cerita, admin bagi pihak sekolah ingin memaklumkan bahawa cuti berganti hari raya akan diadakan pada  8 dan 22 September 2012.  Oleh itu, cuti akan bermula pada Khamis hadapan bersamaan 16 September 2012. Adalah diharapkan agar para pelajar tidak terlalu leka dan lalai menyambut cuti aidilfitri memandangkan ujian bulan Ogos akan diadakan selepas cuti nanti.

Harus diingat juga bahawa semua pelajar tahun enam akan menghadapi UPSR tidak lama lagi. Sayugia diingatkan juga dan diminta kerjasama kepada ibubapa dan penjaga agar memberi penekanan di samping memantau pergerakan anak-anak agar mereka sentiasa peka dan prihatin dengan tanggungjawab sebagai seorang pelajar.

Advertisements

Posted on 08/11/2012, in Kurikulum, SK Desa Amanpuri and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Tinggalkan komen yer.. :))

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: