Promosi android tab note

image

Sementara stok masih ada sila berhubung dengan admin jika anda berminat. Anda boleh lihat spesifikasi seperti yang tertera di gambar. Harga yang ditawarkan semasa promosi ini cuma RM750 sahaja sebelum harganya kembali asal menjadi rm1000. Gajet ini terbuka kepada semua guru, ibubapa & sesiapa sahaja yang berminat. Terima kasih.

Sedikit info tentang gajet ini. ” Untuk pengetahuan anda semua ini smartphone android dan bukannya Samsung Galaxy Note. Berfungsi 100% seperti Galaxy Note dan jangan bimbang ianya dari motherboard ( cpu samsung )Cotex A9. Waranti yang diberikan selama setahun. Jika berminat boleh berhubung terus dengan admin atau emelkan kepada admin dengan meletakkan nama dan no tel anda. Hantarkan ke Compworldz@gmail.com. Siapa cepat dia dapat kerana stok adalah terhad. Namun sekiranya mendapat sambutan dari anda, pihak admin akan membawa masuk produk ini & seangkatannya. Terima kasih dan maaf ye jika anda terkeliru sebaik melihat gajet ini 🙂 Pembeli bertuah akan mendapat casing PERCUMA yang cantik & bergaya sekali.”

P/s : Tujuan yang paling utama bukanlah niat admin untuk menjadikannya satu komersial bisnes tetapi adalah bagi memastikan setiap orang dapat memilikinya mengikut kemampuan masing-masing pada harga yang berpatutan. Tidak rugi memilikinya kerana semua maklumat dapat diakses semudah di hujung jari pada zaman siber yang kian mencabar ini. Selaras dengan hasrat pihak sekolah menjadikan sekolah sebagai satu platform akses wifi percuma khususnya kepada para ibubapa & murid-murid.

Advertisements

Posted on 06/18/2012, in Sains&Teknologi and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Tinggalkan komen yer.. :))

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: